Beskrivelse
En fantastisk bluetooth høyttaler med 10 meters rekkevidde og knallgod lyd for iPod, iPhone og andre mobiltelefoner med bluetooth kobling. Høyttaleren er trådløs og bruker bluetooth som forbindelse og kan i tillegg til mobiler også brukes på alle enheter som har bluetooth teknologi. Høyttaleren er liten og lett (5x4.5x4cm) og er perfekt å ha med seg på reise eller når du beveger deg rundt om i huset eller hagen. Den har et innebygd Li-ion oppladbart batteri som gir opptil 4 timer med konstant avspilling. Det medfølger også kabel slik at den kan brukes sammen med enheter uten bluetooth kobling.

Liten og hendig med knallgod lyd!

Spesifikasjoner:


 • Høyttalerutgang: 2.2watt
 • Batterikapasitet: 400Mah
 • Batteriets ladetid: 2 timer
 • Spilletid (Bluetooth): 4hrs (maks volum)
 • Spilletid (linje inn): 4hrs (maks volum)
 • Bluetooth-rekkevidde: 15 meter+
 • Bluetooth-støtte: A2DP, AVRCP
 • Driftstemperatur: -10 ° C - 55 °
 • Inkluderer USB ladekabel + jack-kabel • Veho 360° M3 Bluetooth Høytaler
  En fantastisk høyttaler! Les omtalene som er skrevet
  Pris Kr 149,- Kr 199
  Flere produkter vi tror du liker
  Produktomtaler
  Maire Lunde
  Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. I løpet av livet mitt har jeg sett mye kult, og det høres ut som jeg overgår meg selv når jeg sier det, men den her topper alt som har vært tidligere. Den ser kanskje liten ut med det første, men det er egentlig bare enda en utrolig egenskap med høytaleren. Lyden som kommer ut er feilfri, og det er bare å bli kvitt alle headset og høytalere som har vært tidligere, fordi denne er fantastisk. Se for deg at du ligger ved bassengkanten i late syden , tar fatt i mobilen og kobler deg til høytaleren, setter på favorittsangen og har herved den ultimate sommer. Eller når du sitter en kald vinterdag med koseteppet ditt, tar fram mobilen og setter på de rolige julesangene som får fram siste bit av stemning. Det beste er at du har en supergod høytaler, og at du kan bruke den når som helst og hvor som helst. Det beste kjøpet du kan gjøre i år !

  Kjetil Blom
  Da er VEHO 360 nøye testet ut og kan ikke si annet enn at denne overgår mine forventninger! Jeg har testet mange produkter opp i gjennom tidene og er vel det man kaller over snittet GADGET entusiast :) 360'en ble testet sammen med JawBone stand alone høytaler og den spiller bra, men VEHO 360 ligger ikke langt bak og er en ypperlig følgevenn rundt campingbordet, hotellrommet, teltet osv. Den er lett, tar liten plass, bra batteri kapasitet og ikke minst spiller veldig bra. Så denne kan du trygt kjøpe hvis du trenger en høytaler "on the GO". Varm anbefalling fra meg.

  Eirik Tofte
  Veho 360 slår alt av høytalere til telefon/trådløse enheter. Klokkeklar lyd, og en overaskende dybde, og vanvittig bass til tross for den bittelille størrelsen. Bluetooth-funksjon for trådløs tilkobling, og ikke minst billig. Eirik Tofte Oslo

  Øystein Abrahamsen
  Hei Takker for en bra nettside.Jeg har kjøpt veho 360,det er den lille høytaleren med bluetooth.Kjempe bra høyttaler med med god lyd til og være så liten.Super bra levering.Jeg bestillte søndag kveld og fikk varen i posten tirsdag….imponerende.

  Hallvard Steine
  Raskt levert, sjølv om det var i veka før jul.


  Skriv en produktomtale
  Ditt navn


  Sikkerhetskontroll: skriv ordet shop i feltet nedenfor: