Beskrivelse

Orkanparaplyen Gustbuster som nylig vant en stor test av paraplyer på NRK er en ekstra stor og solid paraply som tåler vind opptil orkanstyrke uten at den vrenger seg. Den er systematisk testet i vindtunneller. Når paraplyen er utslått har den en bue på 92 cm, og den er fin hvis man er to personer med kun én paraply. 


Orkanparaplyen er laget av to overlappende lag med solid nylonstoff. Det innerste stofflaget har store, dråpeformede ventiler som slipper vinden rett gjennom paraplyen, uten at regn kommer inn. På denne måten er det umulig for paraplyen å vrenges av vinden, uansett hvor mye det blåser. Det ytterste stofflaget dekker den øverste delen av Gustbusteren, og er festet med solide, elastiske bånd som tillater stofflaget å løfte seg for å slippe vinden ut gjennom ventilene i det innerste stofflaget. Det bærende materialet på orkanparaplyen er i rustfritt stål, og er kraftigere enn på vanlige paraplyer. 

Orkanparaplyen har livstidsgaranti mot vrenging. 


Paraplyen kan vaskes med kaldt vann og mild såpe. Etter bruk bør du la den stå oppslått til den er tørr igjen. Paraplyen leveres i svart farge. Dette er paraplyen du bare kjøper én gang. For deg som går mye ute i all slags vær, er dette en god forsikring mot å bli våt. Dersom du bor på et sted hvor det blåser mye, er denne paraplyen et økonomisk alternativ til vanlige paraplyer som vrenges og blir ødelagte med en gang. Paraplyen passer for både kvinner og menn, og har et nøytralt og fint design. 

Spesifikasjoner:

  • Vekt: 500 gram
Orkan Paraply
Paraplyen som tåler alt
Pris Kr 350,- Kr 399
Produktomtaler
Gunn Svendsberget
Har bestilt en orkan paraply fra dere. Det jeg vil si, er at jeg hadde en slik paraply en gang før som da var kjøpt på enklere liv. Da min paraply gikk i stykker var fortvilelsen stor da jeg oppdaget at de ikke førte denne type paraply lenger. Men gleden desto større da jeg fant ut at dere hadde den paraplyen. Denne paraplyen er absolutt den beste paraplyen som en kan få kjøpt. Stabil i vind, er stor, og kan legges sammen. Og veldig rask og god service fra dere.


Skriv en produktomtale
Ditt navn


Sikkerhetskontroll: skriv ordet shop i feltet nedenfor: