Beskrivelse

Aqua Dragons har eksistert i mer enn 350 millioner år. Og ja, nettopp...eldre enn dinosaurene! De har overlevd istiden, steinalderen og alle perioder etter dette og frem til nå. Grunnen til at de har overlevd i så mange år er i følge forskere at eggene kan ligge i dvale i hele 25 år før de klekkes. Tenk om du kunne vekke noen av disse til live, hjemme hos deg selv. Altså vekke til live egg som kanskje har ligget i dvale i 25 år av en art som har overlevd i hele 350 millioner år. Jopp! Levende Aqua Dragons egg følger med, sammen med føde og instruksjoner. Det eneste du behøver å gjøre er å tilføre rent kildevann og passe på at akvariumet står i et rom med god romtemperatur. Les også instruksjonen nøye før du setter i gang. I løpet av 48 timer vil eggene begynne å klekke og du har vekket til live ekte Aqua Dragon (eller Triops Longicaudatus som de egentlig heter) som vil vokse seg opptil 2cm lange. Utrolig men sant!Innhold:

  • Akvarium
  • Aqua Dragon Egg
  • Aqua Dragon Mat - En spesial blanding med næring
  • Pinsett
  • Skje til å tilføre mat
  • Blir opptil 2cm lange
  • Instruksjonshefte
  • Alder 6+
Aqua Dragons
Aqua Dragons har eksistert i mer enn 350 millioner år. Hva med å vekke noen nye til live Midlertidig utsolgt - ventes inn

Pris Kr 249,-
Flere produkter vi tror du liker
Produktomtaler
Hege
På badet har vi nå 4 triops og 4 artemia, tror jeg det er - de likner iallefall, som visst ble med på kjøpet. De er ca. 1 uke gamle, vokser masse hver dag, og spiser et par ganger i døgnet.

Elerine
Nå har jeg fått Aquasaurs til jul ! Det er jeg veldi glad for :) Har fulgt bruksanvisningen nøye. Håper at eggene klekker snart. De har vært i akvariumet i ca 2 dager, så de klekker vell snart ;) Dette virket veldig seriøst, og jeg håper det går bra ! :D

Juni
Dette var dritt bra ,Jeg kjøpte en til sønnen min og en til meg selv fordi jeg skulle se hvordan det fungerte, det ble ein riktig opplevelse !. jeg gleder meg til at sønnen min skal pakke det opp på julen . Fikk det i posten etter 3 dag er :)

Cecilie S.
Jeg kjøpte aqua dragon sett i gave til min datter. Det var lett å bestille og bestillingen lå i postkassen etter få dager☺️ jenta er fornøyd med småfiskene sine.

Sten A. Onstad
Varen var en gave, var meget fornøyd med servicen hos dere og varen kom meget raskt.

M. I. Byberg
Jeg fikk flott service ved handel hos dere. Det jeg kjøpte hos dere var julegave til et av barnebarna mine som ønsket seg akvariesettett. Var ute litt i siste liten, for jeg klarte ikke helt å finne ut hvor jeg kunne få kjøpt dette settet. Jeg var i to leketøysbutikker, men ingen av dem kjente til det. Etter surfing på nettet kom jeg over flere som leverte produktet, og endte med å handle fra dere. Det har jeg slettes ikke angret på. Flott service og oppfølging samt rask levering som sikret at gaven kom i god tid før jul. Veldig fornøyd med å handle hos dere.

Christian Abrahamsen
Jeg bestilte to aquadragons-sett rett før jul. De var begge gaver. Jeg hadde letet overalt etter disse og var kjempeglad da jeg endelig fant dere på nettet, og dere hadde det jeg lette etter. Varene kom raskt, og jeg var positivt overrasket over den korte leveringstiden. Men skuffelsen var desto større da jeg pakket opp varene og det bare var ett sett i forsendelsen istedet for to. Tenkte vel at nå rekker aldri gaven fram før jul. Jeg prøvde å ringe dere med en gang til tross for at det var sent på kvelden og ble overrasket over at dere faktisk tok telefonen. Etter å ha forklart hva saken gjaldt sier vedkommende, tror han het Glenn, at han holdt til ikke så langt unna lageret, og at han skulle dra ned å pakke ned den manglende varen så den var klar for utsendelse neste morgen. Et par dager etter kunne jeg hente det siste settet, og alle fikk gavene sine til jul. Alle kan gjøre feil, og spesielt oppunder jul. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg ble møtt av dere og hvor raskt feilen ble rettet opp. Episoden ha blitt fortalt om til flere og dere har blitt anbefalt pga den fantastisk gode serviceinnstillingen dere viste. Takk for en god handel. Jeg kommer garantert til å handle hos dere igjen. Stor tommel opp!

T. Alveng
Heisann! Jeg er veldig fornøyd med kjøpet jeg gjorde hos dere. Aqua dragons var utsolgt overalt, så det var litt tilfeldig at jeg oppdaget vennesla netthandel. Det gikk fort og greit å motta produktet og hente det på nærbutikken. Veldig fint med giro i pakken også, det gjør det enklere å bestille. Produktet var en gave til min lille "bonus-bror", og han ble veldig happy, da han visste at aqua dragons var utsolgt andre steder og hadde lite håp om å få den til bursdagen sin. Jeg fikk et bilde av "akvariet" hans for noen dager siden, de små skapningene vokser og gaven ser ut til å være stor suksess;) jeg kommer til å ha vennesla netthandel i bakhodet i framtida, og har anbefalt dere til min gode venninne som bor der nede.


Skriv en produktomtale
Ditt navn


Sikkerhetskontroll: skriv ordet shop i feltet nedenfor: