Beskrivelse

Denne hodemassøren med tynne små metall pinner er spesielt designet for å stimulere nervepunkter i nakken og hodet. Etter få minutters bruk er du igjen avslappet, uthvilt og klar for å møte verden igjen. Den kan også formes og tilpasses slik at armer, ben, føtter, rygg og nakke kan masseres. Gir deg en deilig og avslappende stimulering!Spesifikasjoner:

  • Produsert av kobber og stål
  • Bruker ikke batterier
  • Gir deg en deilig og avslappende stimulering
  • Kan brukes på hele kroppen
  • Avrundne og glatte kanter
  • Passer alle hoder
  • Leveres i vilkårlig farge
The Genie - Hode Masserer
Gir deg himmelske følelser
Pris Kr 50,- Kr 59
Produktomtaler
Marie Lunde http://mrlu.blogg.no
Jeg har prøvd ut forskjellige hodemassasjeapparater som denne, og trodd at alle var helt like. Lignende blir solgt på butikker som søstrene grene, og noen på plasser som teknikkmagasinet. Jeg trodde alle var helt like, men så prøvde jeg The Genie, og innså at jeg hadde totalt feil. Det står på innpakningen at du kommer til å kreve mer og mer, og sannheten stemmer skummelt mye med beskrivelsen . Du blir helt i et eget drømmeland når du får massasjen, og det finnes ingenting som kan måle seg med det! Etter et par minutter i himmelen er du totalt avslappet, og alt stress er forsvunnet. Dessuten koster den bare 79 kroner, og du kan bruke den akkurat når du vil. Du kan også ta den med hvor som helst ettersom den tar minimalt med plass! Det går også an å bruke den på skuldre, i nakken, og overalt!

Lars Erik Risholm
The genie - head massager. Utrolig deilig hodemassage. Takker for gode priser, geniale og morsomme produkter. Takker også for rask service. Mvh Lars Erik Risholm


Skriv en produktomtale
Ditt navn


Sikkerhetskontroll: skriv ordet shop i feltet nedenfor: