Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Agrysan Pattesalve - 500ml

Verdens beste pattesalve

Fra 149,-

Den berømte "kopattesalve" tilsatt bivoks som har en særlig blødgjørende virkning på huden. Pattesalven blødgjør og beskytter huden, desinfiserer og leger smårifter og sår. Velegnet både til veterinær og human bruk. 


Spesifikasjoner:


  • Beskytter huden mot uttørring.
  • Desinfiserer og heler smårifter og skrammer
  • Inneholder bivoks
  • Kan brukes daglig
  • 500 ml
  • Salven er ikke testet/forsøkt på dyr under utviklingen. 


Produktomtaler:


Eirin

En helt utrolig salve/krem!!Vi har en gutt på 10 år med atopisk eksem som har brukt salven to ganger daglig det siste året!Han ble mer eller mindre helt "frisk" etter bare et par dagers bruk!!Vi har anbefalt denne videre, og jeg får stadig tilbakemeldinger fra andre med atopisk eksem, om at denne salven er en virkelig vidunderkur!!Herlig når man finner noe som funker og som ikke koster skjorta!!Salven er drøy og varer veldig lenge!


Monica

Min datter på 1 år har sluttet med kortison for atopiskeksem eter,vi startet med denne fantastiske kremen.Ble anbefalt denne av en venninde,som hadde brukt den for det samme for sin datter...Strålende produkt..


Kaare Dalen

Jeg går ut fra at dere vet hvilket utrolig produkt dere selger. Vi er svært plaget av eksem/kløe på armer og ben. Bruk av Agrysan fjerner kløen og utslett ganske umiddelbart. Dette "markedsfører" jeg i familie og omgangskrets. Derfor større ordre etter hvert. Tusen takk! 


Roy Batchelor

Jeg fikk greie på kremen fra søsteren min. Kjæresten min har problemer med sårt hud på hendene som sprekker stadig vekk i varmen. Det er derfor jeg kjøpte kremen fordi hun prøvde litt som hun fikk av søsteren min. Det hjalp veldig og sårene grodde fort igjen. Det er faktisk den eneste kremen som har hjulpet. Hun har prøvd mange. Jeg kan anbefale denne kremen til alle som har slike plager.


Silje Møller

Hei! Jeg har en datter med atopisk eksem og etter å ha prøvd Agrysan pattesalve har problemene så og si forsvunnet. Hun hadde også mollusker før hun begynte med denne kremen og det ble bare verre og verre. Etter et par dager med Agrysan var molluskene helt borte. Så det hjalp altså både på molluskene og den atopiske eksemen! Vi er strålende fornøyde.


Kristin Johansson

Har prøvd Agrysan Pattesalve på min datter som er 4 år,hun har plager med atopisk eksem i perioder,smurte på armen flere ganger dgl,og etter noen dager begynte eksemsåret og tørke inn,en uke så har det blitt bra igjen,veldig fornøyd med og bruke ett naturlig middel som virker.


Camilla Schie og Tom Løvberg

Dette er noe alle burde ha! Perfekt for: nye tatoveringer, soleksem, allergikerhud, solbrenthet, tørre og sprukne hender, osv. En universal krem/salve for all problemhud!! Her er det mye krem for pengene! Mvh Camilla Schie og Tom Løvberg


Jorunn Skaansar

Agrysan pattesalve er helt fantastisk. Jeg har psoriasis og etter bare noen få ganger smøring. Er det synlige resultater. Så jeg kommer til å bestille mer av den. Med hilsen Jorunn Skaansar


Åse Sivertsen

Det er meg en glede å fortelle om mine erfaringer med Agrysan ! Jeg har brukt den i snart 3 år og er kvitt Psoriasis under bena og i hendene ! Jeg reklamerer stadig for pattesalvens fortreffeligheter og har nok skaffet deg flere kunder enn du aner?. Den hjelper for alt !! Takk for et fantastisk produkt og for utrolig bra service. Vennlig hilsen Åse Sivertsen


Tina Rønning

Sliter med Soleksem og Kviser, fikk prøve denne kremen av moren til typen. Gjett om dette var en vidunderkur! For et fantastisk produkt, har verken kviser eller soleksem lengre! Gleder meg til jeg får den i posten så jeg kan vise alle venninnene mine den fantastiske pattesalven!


Lise B. Grønberg

Fikk vite om Pattesalven av min svoger da jeg sliter med psoriasis og sprukken hud på hender og føtter. Etter at jeg startet med denne er jeg så utrolig mye bedre. Har en helt ny hverdag. Hadde prøvd alt av salver som både lege og apotek anbefalte, men ingen ting hjalp før jeg prøvde Agrysan Pattesalve. Kan si det med ett ord... FANTASTISK!!!


Stina Halvorsen

Kjempe salve som funker mot det meste! Men står lite om innholdet. Noen som vet om den inneholder parabener? Og i så tilfelle hvilken?


Vennesla Netthandel

Hei Stina. Innholdet finner du bak på tuben. Salven inneholder ingen parabener. 


Athena

Har i flere år slitt med hissig atopisk eksem på hendene i høst/vinterhalvåret, har prøvd alt av salver og kremer som er å finne på markedet i samråd med leger, hudleger og apotek uten nytte, det eneste som har hjulpet meg har vært sydligere strøk med gode solforhold og et annet klima enn her i Norge. Ble nylig anbefalt pattesalven av en av mammas venninner, og jeg kan ikke annet enn å skryte denne salven opp i skyene! Etter et par påsmøringer i løpet av et døgn, var hendene mine som nye, og den har virkelig hjulpet meg til å få en bedre hverdag både fysisk og psykisk, og jeg kan nå bruke og vise frem hendene mine uten å skjemmes. Anbefales på det sterkeste! Takk for at dere selger dette produktet!


Wenche Holm

Min datter har atopisk eksem, og fikk anbefaling av en sykepleier på hudavdeling på Tromsø sykehus,om å bruke denne fantastiske kremen. Denne kremen bruker hele familien, og vi er veldig fornøyd. Har videreformidlet omtale og kremen til mange på jobben, og nå er vi veldig mange som bruker denne. Fantastisk hjelpemiddel!!!


G:G

Unik salve. Kjøpte denne for og prøve den mot atopisk eksem. Første salve som virker. Ikke vært plaget siden. Takk


Janne

Denne salven har jeg brukt på 2. gradsforbrenning med betennelse i ansikt. Huden ble helt fin,ingen arr etterpå. Denne salven er absolutt å anbefale alle å ha i hus.