Beskrivelse

Denne sparebøssen består av en lang labyrint der du må føre en kule gjennom for at du skal få åpnet låsen. En åpning på utsiden lar deg putte i penger, billetter eller foreksempel et gavekort og så får den heldige mottaker noe å bryne seg på for å få dem ut igjen. For å åpne boksen må du snu og vende slik at kulen finner veien til den innebygde mekanismen som åpner for låsen. Labyrinten ser ikke ut til å være den største utfordringen, for vi er tross alt intelligente mennesker alle sammen, men det er mange blindveier og falske ganger som kan forvirre vettet ut av deg! En morsom gave!Spesifikasjoner:

  • En labyrint som kan brukes til penger, gavekort eller billetter
  • Luke for å legge inn innhold
  • En labyrint som må forseres før boksen kan åpnes
  • Snu og vend kuben for å treffe utløsermekanismen
  • Størrelse: 9.5 9.5 x 9.5cm
  • Vilkårlig farge
Money Maze
Før kulen gjennom labyrinten for å få åpnet den Midlertidig utsolgt - ventes inn

Pris Kr 49,- Kr 59
Flere produkter vi tror du liker
Produktomtaler
Frants Gundersen
Anbefales! Morsom og mye mer utfordrende enn jeg trodde på forhånd. Og rommet innenfor er større enn jeg hadde trodd. Legg nøklene til barskapet i boksen og gi til mor/far fredag kveld og du er garantert underholdning. Eller f.eks en rull femtilapper til komfirmanten.

Arnold Egeland
Synes Money Maze var genial. Istedenfor å gi penger f.eks til en person direkte hvor det nesten ikke blir registrert at du gir han/henne disse pengene, blir det nå jobbet med å få ut pengene av sparebøssa. Her må hjernen jobbes med. Kan ogå gi gavekort til en spesiell anledning. Har holdt på med denne boksen i lang tid nå og jeg vet ikke om hun, min datter, får ut pengene til jul. Denne boksen burde bli en ny hit på gavefronten fram mot jul. Anbefaler den på det høyeste. Terningkast 6+.


Skriv en produktomtale
Ditt navn


Sikkerhetskontroll: skriv ordet shop i feltet nedenfor: