Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Josef

En gammel enstøing

NOK 695,-

Utsolgt

Greyland Film er kjent for å lage noen av verdens beste masker. Alle maskene dekker hele hodet mens noen av dem går ned over halsen. Maskene er meget livaktige og naturtroe og må derfor brukes med omtenksomhet. 


Bruksanvisning: 

Sørg for at masken holdes riktig vei med øyne, nese og munn frem. Stikk så hendene inn i masken og strekk masken forsiktig ut. Trekk så masken ned over hodet. Masken er laget av lateks gummi og er meget fleksibel, men vær forsiktig når du strekker slik at ikke masken blir ødelagt. Når du har trukket masken over hodet justerer du masken slik at øyne, nese og munn passer. Pass på at du ikke har noe i eller på håret som kan skade masken. Øyne, munn og nesehull er lagd i masken, men det kan være nødvendig og lage større hull. Det kan gjøres forsiktig med en saks. Hvis masken revner kan den limes sammen med lim som er beregnet til gummi. Masken skal oppbevares et tørt og mørk sted ved stuetemperatur. Direkte sollys og fukt kan på sikt skade masken. Masken må heller ikke ligge i klem, da den kan komme ut av formen den er laget i. Hvis masken er for stor til ditt hode, kan du ta et stykke stoff eller skumgummi på toppen av hodet. Hvis masken er for liten, kan du klippe/skjære masken litt opp i nakken, men avslutt alltid med en sirkel utskjæring, for at masken ikke revner videre opp ved kuttet. Hvis du vil gi masken make-up kan du benytte alminnelige make-up produkter, og avslutte ved å gi den en "forsegling" med hårlakk. Du må ikke påføre make-up når masken er på hodet ditt. 


Rengjøring: 

Av hygieniske grunner er det ikke hensikmessig å utlåne masken til andre. Ved rengjøring skal det kun brukes lunkent vann, og en bomullsklut. Bruk aldri oppløsningsmidler eller andre rengjøringsmidler. 


Produktinfo: 

Maskene er laget av naturgummi - kaldt lateks. Lateks er et sterkt og smidig materiale, men også et naturprodukt, som bør behandles med omtanke. Maskene må ikke anvendes i nærheden av åpen ild. Maskene er ikke leketøy, og bør kun anvendes av barn med voksen tilstede. Størrelsen på øyne, munn og nesehull kan du selv forsiktig tilpasse. Mindre rifter kan limes sammen igjen med gummi lim. En ny maske lukter gummi. Lukten avtar med tiden. Masken må ikke brukes av personer som lider av lateks- eller gummiallergi. Vi håper du blir fornøyd med masken og det nye utseendet ditt!

Se også
Steelman

Steelman

995,-
Kinopio

Kinopio

995,-
Fandor

Fandor

995,-
Lolita

Lolita

995,-
Fransesca

Fransesca

995,-
Derl

Derl

995,-
Guverner

Guverner

995,-
Lara

Lara

995,-
George

George

495,-